avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despre salubrizare... Eu am fost implicat într-o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despre salubrizare... Eu am fost implicat într-o șicanare in trafic cu ...

Buna seara. Eu am fost implicat într-o șicanare in trafic cu un tir de la gunoi. A gonit după mine cu mașina de 30 de tone. Am probe video înregistrate la camerele lor video de la Consiliul local. I a dat amenda ,i au luat permisul ,a făcut contestație, acum este liber pe drum pe mașina de tonaj mare. Directorul unde lucrează mi a răspuns la doua plângeri făcute în 11 și 14 .06 ,a dat răspuns pe 13.07. întrebarea mea este daca directorul lor ,un penal ales politic ,a întârziat răspunsul,a făcut ceva ilegal cu un răspuns pe 13.07 la o întrebare din 11.06…? A doua întrebare: pot sa le dau temelie cu plata gunoiului acestor gunoaie?
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 22:40, 14 Iulie 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
eh si adevarul e pe la mijloc....ca a plecat de undeva sicanarea dar asta nu scuza comportamentul acelui sofer,tirul de 30 tone avea de fapt pe jumatate si gonitul era mai mult tarat
soferul daca a fost sanctionat si a facut contestatie , continua calea in instanta si judecatorul o sa decida

sa inteleg ca este un sofer Romprest?nu a facut nimic ilegal directorul si presupun ca reclamatia a fost despre comportamentul soferului si decizia e la nivel intern privind masurile luate impotriva lui in functie de regulamentul de ordine interioara

le poti da "temelie" si sa nu mai platesti ridicarea gunoiul......dar trebuie sa gasesti o modalitate sa scapi de el, ca nici ei nu il mai ridica

Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2021
hob, utilizator
Plângerile la societatea lui au fost făcute către director pentru comportamentul șoferului angajat de ei. Întrebarea mea este daca directorul a încălcat legea cu un răspuns în data de 13.07 la plângeri făcute în 11.06 și 14.06…? Și a doua întrebare dacă legal ar fi sa îl bage într-o comisie de disciplină așa cum am menționat în plângerile făcute,pentru că in răspunsul lui mi a comunicat că nu are nici o autoritate și că lasă IPJ rutiera sa îsi facă treabă ,dar asta după ce rutiera l a amendat și i a suspendat permisul. Directorul societății tratează cu superficialitate plângerile adresate angajaților lor faptul că nu se implica in pedepsirea angajatului?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu a incalcat legea.....acel raspuns in 30 de zile se refera la institutiile publice
poti instiinta reprezentantii firmei de comportamentul angajatuli dar mai departe este doar decizia lor ce masuri iau sau nu
asa cum a raspuns, angajatul a fost sanctionat conform legii si mai departe poate sau nu, sa fie sanctionat la nivel intern conform regulamentului acelei firme si dupa cum doresc reprezentantii acesteia

Societatea de gunoi în cadrul consiliului local este o instituție publică nu?

- Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să publicați un mesaj nou. Mulțumesc -
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2021
Manuela Rășină, administrator
daca societatea apartine aparatului primariei se poate considera institutie publica....daca este o societate cu capital privat,nu...ca are doar un contract de prestari servicii
oricum nu pateste nimic ca a intarziat cu raspunsul.....era diferita situatia daca nu raspundea deloc

nu inteleg ce doresti sa obtii....soferul si-a primit pedeapsa si va raspunde sau nu, in functie de ce zice instanta

Alte discuții în legătură

Sicanare in trafic lalex lalex Buna ziua! Am intampinat o problema: Azi am fost sunat de o doamna politist sa ma prezint la sediul politiei pentru o sicanare in trafic. Imi puteti spune ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune materiale de la compania nationala de autostrazi si drumuri nationale din românia (cnadnr) Sophya Sophya Buna. Mai ieri am condus pe un drum plin de gropi si intamplarea a facut ca intr-o curba pe langa mine a trecut un TIR iar eu am intrat intr-o groaapa ce ... (vezi toată discuția)
Am fost agresată verbal și fizic, în trafic, de un instructor auto ciufi80 ciufi80 Buna seara, va rog sa-mi dati si mie cateva sfaturi cu privire la incidentul ce mi s-a intamplat. In urma unor sicanari in trafic cu o doamna soferita, in ... (vezi toată discuția)