avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara!Am si eu o problema!Am divortat in Spania ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara!Am si eu o problema!Am divortat in Spania in 2011 ...

Buna seara!Am si eu o problema!Am divortat in Spania in 2011 si din 2012 sentinta este definitivă!Am trecut prin Judecatoria Caras Severin de care apartin pentru a avea asa numitul exequator...am mers astazi la starea civila unde a fost incheiata casatoria cu sentinta,traducerea,declaratiile noastre in ceea ce priveste pastrarea numelui,dar mi s-a spus ca nu am apostila pe sentinta din Spania!Eu am plecat de 7 ani si locuiesc in Romania!Ce trebuie sa fac pentru a-mi fi recunoscuta sentinta de divort!si nu inteleg cum la Tribunal a fost ok,chiar si un notar a spus ca e originala...cum sa procedez pentru a-mi fi recunoscuta!Multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2021
Irisdiana, utilizator

Alte discuții în legătură

Divortul pronuntat in spania ana0006 ana0006 Asi avea o intrabare pentru dumneavoastra: am divortat in Spania si asi vrea sa stiu ce trebue sa fac pentru a inregistra sentinta in Romania. Precizez ca avem ... (vezi toată discuția)
Inscriere casatorie si divort in romania cristiancosmin cristiancosmin buna. am o problema si sper sa ma puteti ajuta. eu locuiesc din 2002 in spania. m-am casatorit in barcelona cu o spaniola in 2003 si m-am divortat in 2010 dar ... (vezi toată discuția)
Inregistrare divort in romania moni3463 moni3463 Buna ziua. Am fost casatorita in SUA, s-a pronuntat divortul recent tot in SUA. Eu, venita in tara, nu am inregistrat inca casatoria la starea civila. Am ... (vezi toată discuția)