avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchiriere auto de pe persoana fizica pe SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchiriere auto de pe persoana fizica pe SRL

Buna ziua!
As dori sa stiu daca pot incheia un contract de inchiriere pentru masina mea, cu un SRL. SRL-ul este al sotului, unde el este asociat unic si administrator. Masina este inmatriculata pe numele meu, eu neavand legatura cu societatea. As vrea sa stiu daca este in regula si legal bineinteles. Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Felicia Epure , Consilier juridic 16:16, 14 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Sigur, se poate incheia contract de inchiriere in aceste conditii.

Zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica pfa si administrator srl - legalitate ContSters267473 ContSters267473 Buna seara, As dori sa clarific problemele de mai jos cu cateva raspunsuri prompte si simple, ca sa stiu spre ce anume ma indrept. 1. O persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Srl - 2 asociati/administratori-50%/50% impartire!? sovid sovid Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se pot separa doi asociati/administratori cu 50/50 parti sociale dintr-un srl. Mentionez ca participarea de la ... (vezi toată discuția)
Administrator srl si pfa xeonet xeonet Buna ziua, As avea nevoie de sfatul dvs cu privire la urmatoarea situatie: Eu am un SRL unde sunt Administrator Unic. As dori sa fac un contract de ... (vezi toată discuția)