avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca din 2001 nu s-a acordat grupa 1 de munca,si nici ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca din 2001 nu s-a acordat grupa 1 de munca,si nici o alta ...

Daca din 2001 nu s-a acordat grupa 1 de munca,si nici o alta grupa dar sa platit aceeasi spor de munca grea de 15 % ,100% din timpul lucrat,sant sanse sa se recupereze grupa(la CFR)?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:25, 14 Iulie 2021
Nu
.Incepand cu 01/04/2001 a disparut notiunea de grupe de munca.
A aparut notiunea de conditii de munca.
Spor 15% munca grea nu insemna ca s-a lucrat in conditii(speciale/deosebite) de munca.
Doar mecanicii, mecanicii ajutori, mecanicii instructori de .locomotiva si mecanicii de automotlor lucreaza in conditii speciale de la C.F.R.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot obține grup 1 (specială) Stănescu Gică Stănescu Gică Dacă am lucrat în continuare din 2001 că mecani de locomotivă la privat în aceleași condiții de muncă că la CFR marfă sau CFR călători. mai pot ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Eugen C. Eugen C. Buna ziua! As vrea sa stiu daca ma incadrez pentru recalcularea pensiei. Am lucrat ca mecanic de locomotiva CFR si: - pensionat 08 iunie 2008 - stagiu ... (vezi toată discuția)
Grupa munca-conditii speciale Vasilegheorghe1 Vasilegheorghe1 Buna ziua.Pana in anul 2001 am fost incadrat in grupa I de munca,dupa acea s-au introdus conditiile speciale si deosebite.Cat de normal este ca pana in anul ... (vezi toată discuția)