avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am si eu urmatoarea intrebare, nu de mult ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am si eu urmatoarea intrebare, nu de mult am cumparat ...

Buna ziua, am si eu urmatoarea intrebare, nu de mult am cumparat un apartament intr-un complex residential si 1 loc de parcare , ideia este ca dezvoltatorul a facut ceva lucrari cateva luni mai tarziu si acum locul meu de parcare se afla intr-o panta pe jumatatea lui.
Intrebarea mea este, nu trebuia sa imi ceara consimtamantul ptr. a face schimbari pe un teren proprietate privata ?
Multumesc anticipat !!!

Alte discuții în legătură

Parcare privata Marc-Antonio Marc-Antonio Bună ziua , as vrea sa stiu care este diferenta denumiri dintre ; loc de parcare si loc ptr parcat ? Locuiesc într-un complex rezidențial din ... (vezi toată discuția)
Parcare autoturism pe un drum de privat(drum de servitute) imbroserv imbroserv Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta. Locuiesc pe un drum privat care are un nume pana la axul strazii si un alt nume pe cealalta parte a ... (vezi toată discuția)
Loc de joaca in spatiu comun al blocului DLucian DLucian Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat privind urmatoarea situatie: Locuiesc la parterul unui bloc si am 60mp de gradina. Langa aceasta, gradinata de ... (vezi toată discuția)