avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura vanzare imobil Termen valabilitate Buna ziua, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura vanzare imobil Termen valabilitate Buna ziua, as dori ...

Procura vanzare imobil Termen valabilitate
Buna ziua, as dori sa stiu daca pot face o procura vanzare imobil unde sa trec ca e valabila 10 ani? Exista vreo problema?
Eu daca nu trec aici pe formular nimic, o fac cei dela Bonn doar pe 3 ani. Dar daca mandantul nu se indeplineste? Eu nu ma pot deplasa mereu la Bonn, vreau sa o fac cu siguranta pe 10 ani.
Cel mai recent răspuns: Filia , utilizator 11:18, 16 Iulie 2021
Sunteti liber sa stabiliti orice termen de valabilitate doriti pentru procura.
Chiar nu stie nimeni daca se scrie in procura: "o imputernicesc im mod expres pe mandatara mea, d-na X," SAU se scrie la sfarsitul procurii " durata mandatului este mentionata expres pana la data de 15.07.31?"
Nu se "scrie" "o imputernicesc im mod expres pe mandatara mea, d-na X," SAU " durata mandatului este mentionata expres pana la data de 15.07.31?"
Se "scrie""o imputernicesc im mod expres pe mandatara mea, d-na X," ȘI " durata mandatului este mentionata expres pana la data de 15.07.31?" sau "prezentul mandat este gratuit, netransmisibil/transmisibil și valabil până la data de 15.07.2031".
Nu va faceti griji despre asta, in ceea ce priveste durata mandatului se vor descurca cei de la consulat cu exprimarea.
In schimb, urmariti ca mandatul sa cuprinda toate operatiunile care trebuie mentionate, respectiv daca acceptati si plata pretului in rate, daca vreti sa stabiliti un pret minim la care sa se faca vanzare ori daca poate vinde la ce pret vrea, daca va putea sa incheie promisiuni de vanzare si sa incaseze avans, daca pretul se va achita in contul imputernicitului sau in contul dvs, etc.
Multumesc mult pentru raspuns, mi-ati fost de mare ajutor! Cu stima!
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2021
Filia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat irevocabil si netransmisibil? Adriana Irimia Adriana Irimia Am in fata o procura de vanzare in care \"x\"-proprietari imputernic pe \"y\" sa vanda oricui si la pretul cel mai avantajos, inclusiv siesi, imobilul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, drept de proprietate, am ... nicolaect nicolaect buna ziua, transfer drept de propritate: teren extravilan am o \'procura speciala\' semnata de catre vinzator si autentificata de notar in 2007. in procura ... (vezi toată discuția)
Procura speciala vanzare apartament Mona_2014 Mona_2014 Buna ziua ! Trebuie sa fac o procura pentru vânzarea unui apartament. Ce clauza trebuie sa contina? Trebuie sa fiu atenta la vreun detaliu in redactarea ei ... (vezi toată discuția)