avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Sunt in CCC cu grad de handicap de la 3-7 ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Sunt in CCC cu grad de handicap de la 3-7 ani cu ...

Bună ziua!
Sunt in CCC cu grad de handicap de la 3-7 ani cu indemnizație minima de 1250.Am pe cont 2 popriri.Am primit înștiințare acasă doar de la o singura bancă.Puteti să-mi spuneți va rog,dacă au dreptul să îmi oprească jumătate din indemnizatie pe motiv că sunt mai multe popriri?(așa mi s -a spus de la banca)
În înștiințarea primită este specificat că v-a fi oprit o trăime.
PS:am o cunoștință care are datorii pe la vreo 4 bănci dar poprirea nu depășește o trăime din venit,acesta impartinduse la toate băncile.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 16 Iulie 2021
art.729 C.proc.civ.
...
(2) Daca sunt mai multe urmariri asupra aceleiasi sume, urmarirea nu poate depasi jumatate din venitul lunar net al debitorului, indiferent de natura creantelor, in afara de cazul in care legea prevede altfel.
..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu popyscu popyscu Am un salariu de 1250 lei . Am primit o poprire de 500 lei apoi inca una de 650 lei .Este legai sa opreasca mai mult de jumatate din totalul salariului lunar ? (vezi toată discuția)
Buna ziua ! sunt pensionar de boala grad iii cu pensie de 800 ... adriannairda adriannairda Buna ziua ! Sunt pensionar de boala grad III cu pensie de 800 ron pe luna pe care o ridic de pe card. Am o poprire impusa de executor judecatoresc in urma unui ... (vezi toată discuția)
Poprire de pe pensie danuttzzaa danuttzzaa Am o poprire pe pensie dar am mai primit o instintare unde am inca o poprire este posibil sa se faca doua popriri de pe pensie deodata.Va multumesc daca imi ... (vezi toată discuția)