Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis ...

Buna ziua! Am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis "amic" cu suma de 9 000 $ cash, fara a face vreun act in prealabil, urmand ca acesta sa imi restituie suma respectiva, in termen de 3 zile. Am discutat telefonic cu dansul, nu am inregistrat, insa mai cerea o amanare, pe care de altfel i-am si acordato (maxim o saptamana). Au trecut deja 12 zile, moment in care am luat iar legatura cu el, imi este chiar vecin de cartier, iar acum neaga faptul ca iam acordat acel imprumut. Am un singur martor la aceasta tranzactie, martorul fiind chiar tatal meu, vazand cele intamplate prin fereastra, eram chiar in fata geamului camerei sale. Problema se pune acum, voi mai recupera acea suma de 9 000 $, si cum ?? Va multumesc anticipat pt orice ajutor !
este un proverb romanesc ... nu il spun ... dar alegeti-va amicii mai atent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani imprumutati romanik romanik Va rog sa-mi spuneti in care este metoda cea mai facila de a recupera niste bani imprumutati unei tinere, care are doar un magazin pe numele ei? I-am ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie de la persoana fizica serban33 serban33 Am si eu o problema, am imprumutat un coleg de serviciu cu o suma de bani si se pare ca nu am fost singurul. Intre timp colegul isi da demisia de la locul de ... (vezi toată discuția)
Proces fara avocat SimionCatalin SimionCatalin Buna ziua,in luna decembrie 2013 am imprumutat suma de 100 de ron unui vecin,acesta a tot evitat sa imi restituie suma invocand diferite motivesi evitand sa ... (vezi toată discuția)