avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTABULARE IMOBIL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTABULARE IMOBIL

Sintem proprietari ai unor apartamente intr-un ansamblu de locuinte construit pe un teren comun. Blocul in care locuim este intabulat si Avem asociatie de Proprietari legal constituita.Se pot intabula legal celelalte constructii edificate pe acelasi teren(aceeasi Carte funciara Colectiva) fara acordul nostru???
Cel mai recent răspuns: lustelu , utilizator 09:53, 8 Ianuarie 2010
Daca intreg terenul este coproprietatea celor din bloc ... putin probabil
Daca o parte a terenului nu a fost vanduta celor din bloc ci unui tert... bineinteles dupa o dezemembrare.... tertul isi poate intabula dreptul asupra constructiei fara nici o problema.


(sper sa fi inteles corect speta dvs)
DA. Intreg terenul se afla in coproprietatea celor din imobilul respectiv.:stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condominiu sau nu ? johnybravo johnybravo Buna ziua, am o dilema legata de condominiu. Mai exact daca pe un teren sunt construite mai multe case , fiecare fiind proprietate individuala, au un drum de ... (vezi toată discuția)
Intabulare locuinta ContSters269846 ContSters269846 poti si cum sa intabulezi locuinta fara autorizatie de constructie ,construite pina in 1991,fara schita si alte documente doar cu certificat de autentificare (vezi toată discuția)
Probleme succesiune vis a vis de imobil intabulat, avand mai multi coproprietari, insa autorizatia de construire emisa pentru el, fiind pe numele unui singur coproprietar. cum se poate remedia? B_BONE_S B_BONE_S Buna ziua, Vin catre dvs. cu rugamintea de a ma ajuta cu un punct de vedere, privind rezolvarea spetei expuse mai jos: Impreuna cu sotul meu, respectiv ... (vezi toată discuția)