avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Infiintare firma pentru programul PNDR 6.2
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Infiintare firma pentru programul PNDR 6.2

Buna ziua,
As dori sa infiintez o firma in mediu rural pentru a atrage finantare prin PNDR 6.2. Prima conditie pentru a participa la acest program este sa ai un teren in satul X si firma sa fie infiintata tot acolo. Detin deja terenul, dar neavand nici o contstructie pe el nu pot sa-mi infiintez firma acolo. Mentionez ca firma va fi fara activitate la sediu.
M-am gandit sa bat la usa prin sat si sa conving pe cineva sa infiintez firma cu sediul social in casa lor. Ce documente am nevoie de la proprietar? Din cate am inteles trebuie facut contract de comodat, trebuie mers si la notar?

Va multumesc pentru ajutor.
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2021
pedro26, utilizator

Alte discuții în legătură

Infiintare firma la sat/comuna dixmax dixmax Buna ziua doresc sa infiintez o firma cu sediul la sat/comuna, si caut un avocat localizat in mediul rural care poate oferi gazduire sediu social. Stie ... (vezi toată discuția)
Firma cu sediul la tara - avantaje? + altele Brigid Brigid Buna seara. Mi-am cumparat recent un teren la 35 km de oras si intentionez sa incep in primava asta construirea unei case. In CF terenul respectiv apare drept ... (vezi toată discuția)
Finantari pentru afacere mobilier mateigalis mateigalis As vrea sa aflu daca exista fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea unei afaceri cu mobilier din lemn masiv, pentru o firma nou ... (vezi toată discuția)