avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... delimitare intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

delimitare intravilan

As dori sa intreb urmatorul lucru:
Am un teren in jud Dambovita extravilan arabil. Printr-un PUG s-a hotarat marirea intravilanului localitatii si este cuprins si terenul meu. Am vrut sa stiu ce suprafata de intravilan am si de la primarie mi s-a raspuns foarte ambiguu ca suprafata de intravilan ce i-mi revine se va determina prin masuratoare cu rigla pe plansa PUG-ului. Este corect ? S-au macar care este legea care guverneaza aceasta masura......Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 21:04, 10 Februarie 2008
Decizia consiliului local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan curti constructii vidican mariana vidican mariana buna seara, sunt proprietarul unui teren intravilan curti constructii, in suprafata de 11 ha, Domni de la primarie imi comunica ca nu pot sa construiesc pe el ... (vezi toată discuția)
Teren 500m2 extravilan gard in gard cu intravilan = nu pot construi mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)
Extra-intravilan ContSters88252 ContSters88252 am cumparat un imobil compus din teren si o constructie cu destinatie industriala, in 1999. la aceea data in fisa imobilului acesta figura ... (vezi toată discuția)