avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... firma in insolventa, cum recuperez salariile restante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

firma in insolventa, cum recuperez salariile restante

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am lucrat pana in luna august 2009 si nu am primit salariile incepand cu luna februarie 2009. Din august am iesit in somaj si din luna octombrie sau noiembrie am aflat ca firma a intrat in insolventa. Cum pot sa-mi recuperez salariile?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 10:38, 9 Ianuarie 2010
judecata se suspenda si daca intra in faliment se anuleaza:stunned:
daca e in faliment va inscrieti la masa credala , adic printre creditori...si asteptati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc-garanta pentru o sc insolventa din 2009. executare silita asupra sc-garanta est est buna ziua, am calitatea de debitoare-garanta a unei SC aflata in insolventa din 2009. In 2008, firma noastra a girat cu un bun mobil, pentru o firma care ... (vezi toată discuția)
O societate în insolvență trebuie să-mi achite 5 facturi, aferente unor contracte semnate cu administratorul judiciar. care e procedura de urmat în caz că refuză plata? luca 31 luca 31 Problema Juridica: am lucrat cu o societate comercială aflată în insolventa are 5 facturi de achitat am contracte semnate de administratorul judiciar am ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante de la soc aflata in insolventa! Mateias Loredana Mateias Loredana Buna ziua, Lucrez la o soc aflata in insolventa (pe parcurs sa aprobat planul de reorganizare al soc.)si am restante salariale in jur de 5 luni. As dori sa ... (vezi toată discuția)