avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... buna ziua, suntem un grup care a platit o vacanta la o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

buna ziua, suntem un grup care a platit o vacanta la o agentie ...

buna ziua,

suntem un grup care a platit o vacanta la o agentie din Romania si operatorul grec( Mouzenidis) nu a platit rezervarile la hotel,va rog sa-mi precizati cum ne putem recupera sumele de bani achitate,
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:33, 16 Iulie 2021
Buna ziua,
Dvs. ati semnat contractul cu agentia romana, nu?
Atunci discutati cu dumnealor, este treaba lor cum discuta cu agentia partenera...
Buna ziua,

Agentia trage de timp,nu ne-a oferit nicio solutie de rabursare a sumelor achitate,cred ca singura optiune este sa facem reclamatie la OPC
Eu zic sa faceti asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie de turism sau nu ? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Trebuie sa fii agentie de turism (brevet de licenta, autorizatii de la min. transporturilor, etc) ca sa oferi ... (vezi toată discuția)
Indrumare pentru o sesizare Laura2285 Laura2285 Buna ziua, In luna octombrie am platit integral o excursie 2 persoane la Praga in valoare de 1355 lei, unei agentii din bucuresti. Am primit documentele ... (vezi toată discuția)
Sejur contractat inainte de situatja de criză florin.savin1 florin.savin1 Am contractat un sejur in altă țară din uE în luna februarie pentru care am plătit 20% din valoarea totală a sejurului care urma să fie în perioada ... (vezi toată discuția)