avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La ce instituție trebuie să mă adresez pentru a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La ce instituție trebuie să mă adresez pentru a sesiza furtul ...

La ce instituție trebuie să mă adresez pentru a sesiza furtul de motorina?
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 21:48, 16 Iulie 2021
Parchetul de pe lângă judecătoria din raza căreia se află unitatea din care se fura motorina.

Se poate și la secția de poliție competenta, dar de la poliție vor trimite dosarul la parchet pentru a primi număr de înregistrare apoi se reîntoarce la secția de poliție. Sesizând direct parchetul, salvați timp evitând acest traseu.
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2021
Andreea Dana Fodor , Avocat
Mulțumesc mult
Cu plăcere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! de 6 luni fiul meu nu mai primește pensie alimentara! ... Mia4 Mia4 Bună seara! De 6 luni fiul meu numai primește pensie alimentara! Care este procedura la politie pt a face plângere penala,către tatăl copilului! ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei de intretinere 36sorin 36sorin buna ziua.scriu in numele unei prietene ,car e nu are acces la internet cu urmatoarea problema.fostul ei sot,nu a mai platit de 3 luni pensia alimentara,ptr ... (vezi toată discuția)
Dosar trimis la parchet trimisa la parchet. ciudat george_cretulescu george_cretulescu Buna ziua. Am depus o plangere penala pentru inselaciune online. Am adus dovezi tot ce am putut. Acum am fost la politie si mi-au spsu ca dosarul a fost ... (vezi toată discuția)