avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ajutor, am nevoie de un sfat : Daca sunt ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ajutor, am nevoie de un sfat : Daca sunt ...

Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat: Daca sunt functionar public imi pot face un PFA? Intreb ptr ca sunt membra intr-o companie de produse de santate si am primit o suma de bani, pe care daca vreau sa o ridic de la banca trebuie sa-mi fac PFA, fiind o suma mai mare , ex 500 Euro, 1000 de Euro. Daca ar fi sa-i ridic ca si persoana fizica, am inteles ca pierd mult la banuti, si cel mai bine ar fi un PFA, dar ma lovesc de faptul ca sunt functionar public si probabil ANI nu doarme, trebuie sa-i declar....

Alte discuții în legătură

Pierderi din curs valutar cristian_conea cristian_conea sunt titular de I.I. si primesc plata in euro; 1. in reg.de casa in valuta trec cursul BNR din ziua in care am primit plata si astfel rezulta o suma in lei ... (vezi toată discuția)
Recuperare bun de la terta persoana ionut117 ionut117 Buna ziua! Am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajute cineva. E destul de complicata si complexa sau cel putin asa imi pare mie...Avand in vedere ca nu ... (vezi toată discuția)
Card de credit Marius O Marius O Salutare Tuturor, As dori sa aflu ce cerințe trebuie sa îndeplinesc pentru a primi un card de credit. Nu sunt angajat, dar am o mica activitate pe ... (vezi toată discuția)