avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am trăit în concubinaj cu fostul soț de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am trăit în concubinaj cu fostul soț de la 30sept ...

Bună ziua!
Am trăit în concubinaj cu fostul soț de la 30sept 2018, în data de 28februarie 2020 am născut băiatul, în data de 5 martie 2020 ne-am căsătorit legitim ,iar pe 6iulie el a băgat acțiune de divorț.
Menționez ca sunt și am fost angajată, am trăit în casa socrilor ,ei stand în alt sat. Noi am construit acolo mult ,și investit atât salariului cât și al lui.
Ce pot face sa-mi recuperez măcar o parte din banii investiți acolo?
Sau unde sa ma adresez ,ca tot ce am făcut acolo am făcut fără autorizație, măcar sa primească și ei pedeapsa dacă nu înțeleg de buna voie
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:58, 19 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dețineți dovezi ale investițiilor (bonuri, chitanțe, facturi, contracte de prestări servicii, martori etc) făcute din veniturile dvs?
Da
Atunci uzati in instanta de dreptul dvs. de creanta pentru sumele investite- va ajuta avocatul, daca aveti unul pentru divort...

Plus ca puteti depune reclamatie la primarie pentru constructie ilegala, dar s-ar putea sa primiti si dvs. amenda pentru contributia la ridicarea constructiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. in anul 2008 am cumparat un teren, n-am putut sa ... Final de drum Final de drum Bună ziua. In anul 2008 am cumparat un teren ,n-am putut sa il iau pe numele meu pentru ca numi venise încă hotărârea de divort,asa că l-am luat pe ... (vezi toată discuția)
Cum voi demonstra pe viitor? beatrice_g beatrice_g Buna dimineata tuturor. As vrea sa supun atentiei Dumneavoastra urmatoarea speta. Sotul meu si cu mine ne vom muta in curind in locuinta socrilor mei , ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa deces ByOn ByOn buna ziua.am trait in concubinaj de 2 ani si ne-am casatorit de 2 luni.el impreuna cu parintii lui au o curte cu 2 corpuri de casa.toti 3 sint propietari in ... (vezi toată discuția)