avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. In anul 2008 am cumparat un teren, n-am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. In anul 2008 am cumparat un teren, n-am putut sa ...

Bună ziua. In anul 2008 am cumparat un teren ,n-am putut sa il iau pe numele meu pentru ca numi venise încă hotărârea de divort,asa că l-am luat pe numele unui prieten. Între timp mi-am cunoscut soția actuala, si l-am trecut pe numele ei, după o lună mia venit si hotărârea de divorț. Am construit casă si am trăit in concubinaj până in anul 2020,totul rămânând pe numele ei. Eu am fost plecat si încă sunt in Germania, toți bani i am băgat in casa practic casa e construită de mine. In 2020 ne-am căsătorit. Acum după un an ne-am despărțit casa rămânând tot pe numele ei. Întrebarea mea este ce mai pot face in situatia acesta să recuperez , ea mă amenință că vinde casa.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 04:39, 19 August 2021
~ Conținut șters la cerere ~
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt de părere că un avocat bun ar ști cum să arate că veniturile ex-concubinei nu au fost la nivelul cheltuielilor făcute cu terenul și construcția casei. Dacă aveți și dovezi că i-ați dat bani (de ex. transferuri bancare) cred că ați putea recupera o parte din investiție.

Încercați să vorbiți cu ea. Sau și mai bine, să negociați printr-un avocat care să îi explice că nu are cum să rămână cu toți banii.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Căutați un mediator, vă poate ajuta să rezolvați problema rapid și fără costuri mari. Problema dvs e una de comunicare cu dna, nu neapărat una legală. :) Spor.
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2021
Ioan Viorel Danciu, Mediator
Multumesc, mia-ti dat o speranță

Ioan Viorel Danciu a scris:

Căutați un mediator, vă poate ajuta să rezolvați problema rapid și fără costuri mari. Problema dvs e una de comunicare cu dna, nu neapărat una legală. :) Spor.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un oarecare are, n-are treaba, ii da inainte cu medierea. Ce sa medieze, t*mpenia pe care a facut-o?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de moștenire andr33amihaela andr33amihaela Buna ziua Se da următoarea situație : părinți divortati , fără a deschide proces de partaj. Tata trăiește in concubinaj cu alta femeie , in casa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am trăit în concubinaj cu fostul soț de la 30sept ... FeticCristina FeticCristina Bună ziua! Am trăit în concubinaj cu fostul soț de la 30sept 2018, în data de 28februarie 2020 am născut băiatul, în data de 5 martie 2020 ne-am ... (vezi toată discuția)
O problema de mostenire virgil1950 virgil1950 Tata sa cuplat in anul 1952 cu o femeie cu care a construit o casa desi era cununat cu mama de care care a divortat in 1959 ,, Casa si terenul apar la rol ... (vezi toată discuția)