avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de moștenire

Buna ziua
Se da următoarea situație : părinți divortati , fără a deschide proces de partaj.
Tata trăiește in concubinaj cu alta femeie , in casa căreia își are domiciliul . Toate veniturile lui le investește in casa concubinei .
Întrebarea mea este : in cazul in care tata este dat afara din acea locuința sau i se întâmpla ceva , care sunt sansele noastre ( ale mele și ale fratelui meu ) de a mai recupera din investiția pe care tatăl nostru a făcut-o acolo ?
Avem vreun drept de moștenitor dacă el nu are nimic pe numele lui , in casa concubinei ?
Mulțumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:15, 10 Noiembrie 2019
buna seara,
Evident NU! Nu aveti NICIO SANSA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal meu vrea sa ma evacueze din casa!!! AlexandraHDR AlexandraHDR Buna ziua, Parintii mei sunt despartiti de cativa ani buni, fara ca acestia sa divorteze. Tatal meu a parasit domiciliul conjugal, deoarece traieste in ... (vezi toată discuția)
Concubinaj 10 ani monasc monasc un concubinaj de 10 ani,din care a rezultat un minor in varsta de 6 ani,ambii au muncit in strainatate ,avand aceeasi locuinta si gestionandu-si banii impreuna ... (vezi toată discuția)
Tatal meu ne da afara din casa! ce putem face?! va rog sa ma sfatuiti... clauk clauk Suntem o familie cu 2 copii. tatal meu a cumparat de la vechiul ICRAL acum multi ani apartamentul cu 2 camere in care stam acum. In urma cu 12 ani, parintii ... (vezi toată discuția)