avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot obține de la judecatorie documentele legate de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot obține de la judecatorie documentele legate de asociatia ...

Pot obține de la judecatorie documentele legate de asociatia de proprietari?acord asociere,act constitutiv, statut?Dacă da,care e procedura?
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 20:26, 20 Iulie 2021
ma indoiesc....fara o imputernicire din partea asociatiei

acele acte se afla si la presedinte.....ii puteti cere o copie
Daca detineti calitate legala in structurile de reprezentare ale asociatiei cu delegatie de la asociatia de proprietari puteti depune cerere ;a judecatorie pentru eliberare documente
Initial parcurgeti procedura prev de disp L nr 106/2018 cerere oficiala adresata presedintelui de asociatie care detine obligatia legala sa raspunda in termen de 10 zile
hob unde scrie? stiam că este o lege care iti dă dreptul sa ceri documente publice...doar animalele venite din jungla nu cunosc
@banat
cand stiai dar nu prea, in ce categorie pe care ai precizat-o deja, intra?poate te interesezi ce date contin acele acte.....in veci nu vor fi documente publice
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2021
hob, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna exista obligația depunerii de documente(contract vanzare ... G eu G eu Buna Exista obligația depunerii de documente(contract vanzare cumpărare, carte identitate) la asociația de proprietari atunci când cumperi un apartament ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediul social asociatie de proprietari andryzs andryzs Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt documentele necesare pentru a schimba adresa sediul social al unei Asociatii de Proprietari? va rog si care sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, multumesc utilizatorului ynocentta pentru raspuns. ... hamamet hamamet Buna ziua, Multumesc utilizatorului ynocentta pentru raspuns. Va rog sa ma ajutati sa inteleg urmatoarele: Se cheama ca a functionat ilegal o Asociatie de ... (vezi toată discuția)