avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Fratele meu a decedat in urma cu 2 ani si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Fratele meu a decedat in urma cu 2 ani si are un ...

Buna seara.
Fratele meu a decedat in urma cu 2 ani si are un autoturism pe numele lui. As vrea sa stiu daca pot circula cu el in continuare pe numele lui? Ce probleme pot avea? Ce se intampla in cazul unui accident? (Unde din cate stiu trebuie sa se prezinte proprietarul).

Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 18 Iulie 2021
Gaina Stefan, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident rutier - ucidere din culpa ContSters288864 ContSters288864 Buna seara ! Pe data de 7 aprilie, ora 21, fratele meu in varsta de 18 ani, a avut un accident rutier. Persoana respectiva se deplasa pietonal pe partea ... (vezi toată discuția)
Vrem să vindem mașina tatălui meu, decedat de 3 luni, dar dezbaterea succesiunii durează și va expira asigurarea. poate înnoi polița de asigurare persoana care o folosește în prezent? adrianstoica979 adrianstoica979 Salutare! Situatia se prezinta in felul urmator: tatal meu a decedat in urma cu 3 luni. Detinea o masina care mai are asigurarea valabila pana la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism, proprietar decedat. trebuie succesiune??? GeorgeB83 GeorgeB83 Buna ziua, Tatal meu a decedat in urma cu 6 luni, iar singurul bun care a ramas este o masina din 1997 pe care nu o foloseste nimeni. mentionez ca mai am o ... (vezi toată discuția)