avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Locuiesc intr-o casa cu x apartamente. Unul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Locuiesc intr-o casa cu x apartamente. Unul dintre ...

Buna ziua,

Locuiesc intr-o casa cu x apartamente. Unul dintre proprietari detine un apartament si terenul pe care este construIta casa. (300 MP TEREN) .Acesta ne-a restrictionat accesul in curte, construit un gard de 1 m latime prin care ne obliga sa ajungem la aparamentele noastre, care au un fond infundat, nu dispun de acces direct la un drum public.
Acesta doreste sa fie depagubit cu suma de 2000 euro/an pentru excercizarea dreptului de trecere. Ne-a transmis aceste doleante prin intermediul unei case de avocatura, iar daca nu raspundem in decurs de 10 zile ne ameninta cu un demers judiciar.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
MULTUMESC ANTICIPAT

Alte discuții în legătură

Parcare în fața casei mele RoxanaFl. RoxanaFl. Parcare în fața casei mele. Bună ziua, Locuiesc la casa, iar în fața casei mele parchează frecvent vecinul de vis-a-vis, care are 2 laturi pe care ... (vezi toată discuția)
Coproprietate leusan leusan socrii mei au decedat .A rama o casa si terenul aferent.In actul de v/c din 1972 se specifica: ,,se vinde din suprafata totala de 1760 mp ,apartamentul ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un sfat bebe2000 bebe2000 Acum 2 ani am cumparat o vila cu teren, langa mine mai este o vila ( identica cu a mea) construita de acelasi vanzator. Vila mea fiind prima iar a vecinului a ... (vezi toată discuția)