avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua De unde pot scoate hotărârea de deportat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua De unde pot scoate hotărârea de deportat din Bulgaria ...

Buna ziua
De unde pot scoate hotărârea de deportat din Bulgaria
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:15, 19 Iulie 2021
Instituţia competentă în a se pronunţa asupra calităţii de beneficiar al Decretului – Lege nr. 118/1990, republicat, cu modificările și completările ulterioare este agenţia teritorială pentru plăţi şi inspecţie socială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas invalid de razboi Gugulanu Gugulanu Buna ziua, Bunicul meu (decedat in 1996) a fost veteran si invalid de razboi gr. II. Pot urmasii lui (mama mea si surorile ei) sa beneficieze de indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Medicamente gratuite legea118/1990 melinte doina melinte doina Bună ziua. Cum trebuie să procedez pentru a obține medicamente gratuite în baza Decretului-Lege (R) nr.118/1990, art.(8 ,al 2),lit. a) ? (vezi toată discuția)
Beneficiar al decretului-lege 118/1990, cui si cum ma adresez mmp66 mmp66 Buna ziua, Bunicul meu a fost deportat in URSS in martie 1945. Mama si sora ei, au primit decizia de stabilire a calitatii de beneficiare a drepturilor ... (vezi toată discuția)