avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot da de permis dacă am 8 clase
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot da de permis dacă am 8 clase

Pot da de permis dacă am 8 clase
Cel mai recent răspuns: vendorman , utilizator 10:03, 16 Aprilie 2022
In speta, puteti da pentru permis.

Regulile pentru obținerea permisului
www.avocatnet.ro/articol_568...
Nu va luați după ce a postat userul ynocentta, e dezinformare.

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2021
latka, moderator
Momentan nu este introdusa nicio conditie prin lege care sa interzica persoanelor cu un numar mai mic de "Y" clase dreptul la dobandirea permisului de conducere. Puteti sa va inscrieti linistita la scoala de soferi. Succes!
Urmare a informațiilor apărute în mediul online cu privire la introducerea învățământului minim obligatoriu de 10 clase pentru obținerea permisului de conducere, vă comunicăm faptul că, în prezent, la nivelul D.R.P.C.I.V. nu există niciun astfel de proiect de modificare a legislației în vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai da legea in care sa ai 10 clase pentru permis? Corina271 Corina271 Buna ziua! Se mai da legea in care sa ai 10 clase din luna iulie pentru a obține permisul de conducere? Sau s-a mai amânat? (vezi toată discuția)
Cod rutier iulie 2020 macrita macrita Buna seara Mai pot obtine permis de conducere daca am 7 clase.Mentionez ca am facut SCOALA DE SOFERI si am dosarul pregatit pentru examen. (sala) Va ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața! vă rog să mă ajutați să înțeleg sentința pe care am primit-o Tanasescu Adrian Tanasescu Adrian Buna dimineata! am si eu o nelamurire si poate ma puteti ajuta va rog frumos. anul trecut am fost prins conducand un scuter fara permis de conducere. dupa ce ... (vezi toată discuția)