avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Lucrez in invatamant din 1995. In 2017, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Lucrez in invatamant din 1995. In 2017, febr . am ...

Bună ziua. Lucrez in invatamant din 1995. In 2017, febr . am schimbat inv. De stat cu cel privat. Pentru ca nu era perioada detașarilor, am avut statut de suplinitor la o școală privata, avizata de minister. Din sept. 2017 am obținut detasare pana în august 2019. In sept 2019 am revenit pe postul de titular de la stat unde funcționez pana astăzi. In sept 2020, am adresat o cerere de modificare a vechimii in invatamant, la peste 25 de ani. De atunci pe încadrarea mea, sunt cu vechime mai mica de 25 de ani in invatamant. Ce pot face pentru a-mi obține drepturile salariale ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:15, 21 Iulie 2021
O actiune in instanta.

La cerere ati primit raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare din invatamantul de stat in sistem privat ContSters93020 ContSters93020 Buna. Am nevoie de niste informatii cu privire la posibilitatea detasarii din invatamantul de stat in sistemul privat. In 2005 am obtinut un post de titular ... (vezi toată discuția)
Detasare darsza darsza Buna ziua, Doresc sa ma detasez anul acesta, dar Consiliul de Administratie de la scoala unde sunt titular nu ma lasa. Ce pot sa fac in aceasta situatie? (vezi toată discuția)
Contract de munca macmillan macmillan Buna ziua, un angajat din invatamant si-a schimbat statutul din suplinitor la scoala X in titular la aceeasi scoala X. Anul trecut, pe baza deciziei ... (vezi toată discuția)