avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Concubinul a postat pe facebook catre prieteni poza ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Concubinul a postat pe facebook catre prieteni poza dea mea indecenta, ...

Concubinul a postat pe facebook catre prieteni poza dea mea indecenta, a trimiso si pe mesenger unora. Ma ameninta ca o posteaza si pe pagina mea de facebook ca sa o vada toti. Mentionez ca poza a fost văzută si de minorul cel am in custodie. Psihic si emotional sunt terminata, profita ca nu am pe nimeni care sa ma sprijine moral si material. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:28, 21 Iulie 2021
mergeti la politie si faceti plangere.
raportati si poza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facebook - pagina falsa mihaihutanas mihaihutanas buna ,as avea si eu o intrebare: daca o persoana iti face o adresa de facebook fara stirea ta si posteaza poze indecente, ce trebuie facut ?????? va rog sa ... (vezi toată discuția)
Hartuire cybernetica, furt de identitate MariaA12 MariaA12 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea problema:fostul iubit si a asumat identitatea mea pe facebook,publicandu mi datele personale ... (vezi toată discuția)
Cont fals pe facebook Muresan Felicia Muresan Felicia O relatie intre 2 tineri(concubinaj) a luat sfarsit si fiecare a luat-o pe alt drum. Tanara a plecat in strainatate si are o alta relatie si un loc de munca ... (vezi toată discuția)