avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Am o sentinta de 1 an jumatate suspendare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Am o sentinta de 1 an jumatate suspendare ai 4 ani ...

Buna ziua,
Am o sentinta de 1 an jumatate suspendare ai 4 ani probatiune din mai 2020.Am aflat ca am un ordin de extradare si o sentinta de 4 ani in strainatate din martie 2020.
As vrea sa stiu daca trebuie sa fac vreo formalitate pentru contopirea pedepselor pt ca atunci cand termin de efectuat pedeapsa in strainatate sa nu trebuiasca sa fac si aici,deoarece nu ma mai pot prezenta la semnatura. Sau se face automat?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Se pot contopi doua pedepse cu suspendare? Aleksa3g Aleksa3g Buna ziua.Daca se poate,as vrea sa ma ajute si pe mine cineva in problema mea.Am sa scriu exact textul prietenului meu,ca sa intelegeti exact despre ce este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,.am o ruda cu o pedeapsa de 18 luni cu suspendare si ... Piticuta2010 Piticuta2010 buna ziua,.am o ruda cu o pedeapsa de 18 luni cu suspendare si 4 ani de supraveghere.dupa 12 luni cu suspendare a fost extradat i.n strainatate pentru ... (vezi toată discuția)
Inca o intrebare... pedeapsa cu suspendare revocata... Aleksa3g Aleksa3g Buna ziua din nou.Imi cer scuze daca sunt prea insistenta,dar nepricepandu-ma la astfel de probleme si neavand,deocamdata,posibilitatea de a afla din alta ... (vezi toată discuția)