avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buna ziua,.am o ruda cu o pedeapsa de 18 luni cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

buna ziua,.am o ruda cu o pedeapsa de 18 luni cu suspendare si ...

buna ziua,.am o ruda cu o pedeapsa de 18 luni cu suspendare si 4 ani de supraveghere.dupa 12 luni cu suspendare a fost extradat i.n strainatate pentru executatea unei pedepse de 4 ani.inca este inchis.Dupa ce termina pedeapsa in strainatate nu se poate face o recunoastere pentru contopirea pedepselor astfel incat e a mai ramas in Ro sa nu se mai execute?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:28, 8 Ianuarie 2023
Buna ziua. Cum sa fie extradat ? Ce este cetatean strain ? Dvs aveti o ruda un cetatean strain ? Bravo domnle !
Da, dupa ce va executa pedeapsa, in functie de circumstantele concrete din cele doua cauze, se poate considera ca executata o anumita perioada care sa ii profite rudei dvs si in ceea ce va urma sa fie in RO. Probabil ca in RO i se va revoca sau, dupa caz, anula hotararea data cu suspendarea executarii pedepsei. In plus, si mai mult, daca este cetatean roman, poate solicita ca sa execute pedeapsa primita in RO (desi probabil ca varianta aceasta nu o sa ii convina prea mult). Bafta !
Ultima modificare: Duminică, 8 Ianuarie 2023
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer roman condamnat in strainatate si computare pedepse avylex avylex Buna ziua! Va rog tare mult sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Doresc sa stiu daca se poate face 100% computarea pedepselor sa stiu daca se merita sa se ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa penala nutzzu nutzzu Buna ziua. As dori sa am un raspuns la urmatoarea speta in care autorul este o ruda a mea: Un inculpat este condamnat de prima instanta intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Inca o intrebare... pedeapsa cu suspendare revocata... Aleksa3g Aleksa3g Buna ziua din nou.Imi cer scuze daca sunt prea insistenta,dar nepricepandu-ma la astfel de probleme si neavand,deocamdata,posibilitatea de a afla din alta ... (vezi toată discuția)