avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Institutia publica unde lucrez transforma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Institutia publica unde lucrez transforma posturile ...

Buna ziua.
Institutia publica unde lucrez transforma posturile din salariati contractuali cu CIM in functionari publici.
Avem o persoana care este pensionar militar, are 54 ani si este angajat cu CIM pe perioada nedeterminata in urma concursului de angajare.
Va putea fi functionr public si sa cumuleze si pensia.. sau va trebui sa se incheie contractul de munca ]n Statutul functionarilor publici nu am regasit nimic.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2021
DankaAnja, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 21 Iulie 2021
Va putea fi functionar public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre c.i.m blue191 blue191 Salariatul a primit decizia de pensie la limita de varsta.Poate sa lucreze cu acelasi contract?Cu ce data se incheie un nou C.I.M? (vezi toată discuția)
Nu mi s-a facut contract de munca! jaguarxkr jaguarxkr Am fost numit prin ordin in 2009 si nici pana in prezent nu am semnat un contract de munca. Va rog sa-mi comunicati daca exista alta forma de incadrare in ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa devin din angajat contractual, functionar public? GheorgheIleana GheorgheIleana Sunt angajat contractual- psiholog la Directia pentru Protectia Copilului si as vrea sa devin functionar public...in speranta unui transfer la alta directie ... (vezi toată discuția)