avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna.înființez un srl în care doresc sa angajez pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna.înființez un srl în care doresc sa angajez pe cei doi ...

buna.înființez un srl în care doresc sa angajez pe cei doi fii care deja lucrează în olanda.doresc pentru ei un contract de munca în România 1600 euro cu taxe plătite aici și ei detașați în olanda. ce act i-mi trebuiesc în afara de contract de munca ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 21 Iulie 2021
C.i.m. plus acte de detasare pentru Olanda.

Ce trebuie să știe firmele care detașează în România mai mult de 12 luni cu privire la aplicarea drepturilor extinse pentru detașați
www.avocatnet.ro/articol_582...

alte discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telemunca din ue pe perioada limitata Ivico Ivico Telemunca din UE pe perioada limitata Buna ziua, Am o intrebare legata de telemunca dintr-o tara a UE. Am vazut ca au mai fost discutii pe tema asta (de ... (vezi toată discuția)
Detasarea din romania in luxemburg ContSters327883 ContSters327883 in baza carui act facem o detasare in Luxemburg-UE? ce reprezinta formularul A1? pe ce perioada si cum intocmim actul aferent detasarii? poate fi pastrat ... (vezi toată discuția)
Delegatie / zile lucrate in weekend Andreea_A007 Andreea_A007 Buna ziua, Prietenul meu lucreaza in Olanda, insa este angajat la firma din Romania. Programul este de luni pana sambata, fara a fi platit in plus sau a ... (vezi toată discuția)