avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se pot recupera actele apartamentului când ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se pot recupera actele apartamentului când proprietarul ...

Cum se poate recupera actele apartamentului când proprietarul este decedat
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 12:52, 22 Iulie 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
in ce sens? nu le gasiti?
in extrasul CF apar datele privind vanzarea/cumpararea ap si biroul notarial care a incheiat tranzactia
la dezbaterea succesiunii, notarul dispune de pargiile necesare obtinerii unei copii
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2021
hob, utilizator
Proprietara apartamentului a decedat iar fiul dânsei nu găsește actele apartamentului.
Doar cu un extras CF se poate intra in drepturi
nu....trebuie facuta succesiunea la notar
actele de proprietate nu se transfera pur si simplu
contactati un notar si va explica exact pasii
Copii ale documentelor de achizitie bun imobil pot fi recuperate fie de la asociatia de proprietari,fie de autoritatea care a incheiat documentul de achizitie bun imobil=ICRAL,birou notarial,inclusiv de la autoritatea fiscala teritoriala
si in ce calitate cere copia documentului?ca proprietarul de drept este decedat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele de proprietate ale vanzătorului la cine răman? Epuree Epuree Bună ziua, Am incheiat antecontract de cumpărare aprtament in București. Apartamentul a fost cumpărat de la ICRAL după care mai sunt 3 acte notariale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mama a decedat de curand.dansa a fost divortata de ... grigut grigut Buna ziua, Mama a decedat de curand.Dansa a fost divortata de tatal meu inainte de Revolutie , probabil 1982 , 1983, si in urma acestui fapt si-a reluat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! recent a decedat dona la cine stau în chirie,ea având ... Dema Andreea Dema Andreea Buna ziua! Recent a decedat doamna la cine stau în chirie,ea având un copil,copilul dânsei nu are pretenții la apartament adică mil lasa mie.ce acte am ... (vezi toată discuția)