Buna ziua, am fost informata astazi telefonic ca voi primi decizie de restituire suma necuvenita in perioada cand am fost in crestere copil ca nu am anuntat ca nu isi ia sotul luna accea, eu stand in continuare cu copilul pana a implinit 2 ani (asta dupa 1 an de zile in care nu mi-a spus nimic), in ce lege gasesc ca trebuie sa le dau banii inapoi daca ei nu au sistat la 1 an si 11 luni ai copilului), va multumesc
OUG 111/2010
art. 19
(1) Beneficiarul drepturilor prevăzute de prezenta ordonanță de urgență este obligat să comunice în scris primăriei orice modificare intervenită în situația sa, de natură să determine încetarea sau suspendarea plății drepturilor, în termen de 15 zile lucrătoare de la apariția acesteia.
......
art.24
(1) Sumele reprezentând drepturile prevăzute de prezenta ordonanță de urgență, încasate necuvenit, se recuperează de la beneficiarii acestora, în condițiile prevăzute de Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 44/2014 pentru reglementarea unor măsuri privind recuperarea debitelor pentru beneficiile de asistență socială, precum și pentru modificarea art. 101 din Legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, aprobată cu modificări prin Legea nr. 266/2015, cu modificările și completările ulterioare, pe baza deciziei emise de directorul executiv al agenției teritoriale.
......
Intaorcerea din ccc
plesana
M-am intors din CCC mai repede ,dupa 9 luni,dar indemnizatia a continuat sa imi vina.Am inteles de la angajator ca prin reluarea activitatii se v-a sesiza ... (vezi toată discuția)