avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În urma unui proces pierdut am de plătit cheltuieli ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În urma unui proces pierdut am de plătit cheltuieli de judecata, ...

În urma unui proces pierdut am de plătit cheltuieli de judecata, cum salariul nu îmi permite sa plătesc toată suma o data am decis sa plătesc în rate lunare care timp de 6 luni au fost acceptate iar de 2 luni banii se întorc motivul fiind refuzul, ce se poate întâmpla dacă refuza în continuare sa preia banii și dacă eu ar trebui sa ii trimit în continuare ori sa sistez
Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Mostenire accident alex.cozma alex.cozma Buna ziua! Sper sa ma pot face inteles, si sa pot fi ajutat. In urma cu 5 ani tatal meu a facut un accident (in timpul serviciului cu masina de servici), in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca Valentin_Stanciu Valentin_Stanciu Parintii mei(mama) au facut un credit la banca x in valoare de 7000 ron pe data de 14.01.2010 cu un numar de 60 rate lunare + o asigurate pe durata ... (vezi toată discuția)
Stabilite pensie de intretinere- la pronuntare, creditorul va avea 26 de ani dumutaadrianred dumutaadrianred In cazul unui proces pentru pensie alimentara,iar beneficiarul a implinit varsta de 26 de ani,el fiind student, si a depus cererea inainte cu 6 luni de a ... (vezi toată discuția)