avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Tatal meu a obtinut 50% reducere din taxa de timbru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Tatal meu a obtinut 50% reducere din taxa de timbru judiciar ...

Tatal meu a obtinut 50% reducere din taxa de timbru judiciar care urma sa o plateasca in rate lunare. Acesta a decedat. Ce se intampla in acest caz?

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru ?se poate reduce? abby abby [b]In urma unei expertize taxa judiciara de timbru este de aprox 4400 ron. Am facut cerere de reducere a acesteia. Am anexat la dosar adeverinta medicala ... (vezi toată discuția)
Complinire taxă de timbru Andreas68 Andreas68 Daca instanta a dispus pentru reclamant reducerea taxei de timbru și eșalonarea acesteia intr-un numar de rate lunare, iar la finalul procesului, el, ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru admisa esalonat la plata Andreea Constantin Andreea Constantin Speta este urmatoarea: Societatea X a actionat in judecata societatea Y, obiectul actiunii fiind pretentii (neachitarea lucrarilor executate de X). Taxa de ... (vezi toată discuția)