Buna ziua!
Mi-a venit ieri 21.07.2021 o instintare de la KRUK cum ca asi avea o datorie la BCR de 2170 lei din 26.06.2012 deci de acum 9 ani dar pana acum nu am primit nici o instintare in acest sens,intradevar in acea data am achizitionat o masina de spalat in rate prin CETELEM platind la timp taote ratele.Din pacate nu mai am chitantele cum ca am platit findca au trecut 9 ani . Ce pot pot face in situatia descrisa?
Buna ziua,
Sa ii salutati si ruga sa nu va mai deranjeze.
Daca intenteaza proces... le puteti cere sa dovedeasca de unde datoria dar puteti invoca si prescriptia ei.
Mare atentie daca va treziti* cu popriri pe conturi..., sa faceti urgent contestatie.
Puteti merge de curiozitate la BCR si intreba daca au vandut dumnealor vreo creanta a dvs catre ei la firma de recuperare.
Si, cel mai important, nu recunoasteti nicio datorie si nici nu acceptati vreo intelegere*
Fie nu le raspundeti, daca suna sau trimit vreo notificare, fie ii rugati sa nu va mai hartuiasca ca o sa faceti plangere la Politie si inchideti telefonul.
Executare silita
aurel2010
Am avut un credit de 8000 de euro la BCR am platit pana in 2010, 22 septembrie dupa care am avut un accident si nu am platit 3 luni in decembrie cand am fost ... (vezi toată discuția)