Vreau sa dau in judecata institutia Anaf , am avut de platit o amenda , am achitat-o , tribunalul a trimis catre Anaf , soldul si numarul dosarului , iar angajatii anaf au facut o eroare adaugand o cifra in plus sumei de la 1500 la 15000 , 3 zile am pierdut timp sa merg si la anaf si la tribunal , sa demonstrez si au recunoscut ca greseala este a lor. Au apucat sa imi faca si poprire pe cont ,trimiţand actele de poprire bancii . Am vorbit din nou cu cei de la Anaf si mi-au ca in 48 de ore se va retrage poprirea de pe cont , in consecinta am avut 3 zile pierdute la munca , in care am pierdut bani si de si de 24 de ore am poprire pe cont si nu ini pot folosi banii mei
Vreau sa ii dau in judecata , pentru incompeteța lor , cerandu-le daune materiale , stiu ca va fi un drum lung dar daca sunt sanse de castig ma voi apuca de el .
Veti putea obtine daunele materiale dar cu daunele morale este mult mai dificil.
Una din marile probleme in Romania o constituie tocmai aceasta, problema cu daunele morale.
Sub aspect jurisprudential pe acest domeniu Romania este o tara foarte inapoiata si acest lucru cauzeaza si haosul zilnic din tara.
Cu alte cuvinte, Romania pare sa fie o tara in care parca totul este facut sa mearga prost...
Incpmpetenta este foarte bine aparata chiar prin lege de multe ori.
Blocare cont?
sorin1364
Buna ziua.
Va rog daca puteti sa imi dati un sfat in legatura cu o situatie neclara .Am fost sunat de catre banca unde detin un card de salariu sa imi aduca ... (vezi toată discuția)