avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conflict granița teren Dețin un teren care în acte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conflict granița teren Dețin un teren care în acte figurează ...

Conflict granița teren
Dețin un teren care în acte figurează mai puțin decât în realitate. Aceeași situație este și la terenul învecinat. Ce este în plus e teren liber al nimănui. Vecinul mi a întrat pe terenul meu cu intenția de a mi lua din lățimea frontului stradal acea porțiune pe care nu o am în acte, a dat un stâlp de la gardul dinspre strada făcut de mine a bătut alt stâlp, a făcut noi însemnări, a făcut o noua delimitare cu sarma, deși era gard ce delimitează cele doua propietăți făcut de el în urma cu 25 ani.
Ce pot sa fac în acest sens pentru a nu pierde acest teren pe care nu îl am în acte și sa nu ii revină lui în totalitate?

Alte discuții în legătură

Dețin un teren care în realitate este mai mare decât cea din ... coryna87 coryna87 Dețin un teren care în realitate este mai mare decât cea din acte. Vecinul dorește sa îmi ocupe în mod abuziv aceasta suprafață care nu este trecuta ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Limita teren - probleme gogu_ologu gogu_ologu Doi vecini, proprietari cu acte "in regula" - fiecare au in stapanire conform actelor doua terenuri invecinate cu latura la strada de 12metri si adancimea de ... (vezi toată discuția)