avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dețin un teren care în realitate este mai mare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dețin un teren care în realitate este mai mare decât cea din ...

Dețin un teren care în realitate este mai mare decât cea din acte. Vecinul dorește sa îmi ocupe în mod abuziv aceasta suprafață care nu este trecuta în acte deși la rândul sau are la fel.
Ambele terenuri sunt virane și delimitate printr un gard.
Cum as putea proceda în acest sens?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: coryna87 , utilizator 16:39, 10 Septembrie 2021
Pai, terenul dvs este imprejmuit de dvs?
Gardul ce delimitează cele doua proprietăți este făcut de vecinul în urma cu 25 ani și acum nu mai este de acord. Face presiuni, bate stalp pe proprietatea mea și trage fir de sarma ptr a face o noua delimitare după bunul plac.

MihailZC a scris:

Stâlpul amplasat de vecin este la limita proprietății mele pentru a recupera acel metru în plus(care nu figurează în acte) din lățimea terenului

coryna87 a scris:

Gardul ce delimitează cele doua proprietăți este făcut de vecinul în urma cu 25 ani și acum nu mai este de acord. Face presiuni, bate stalp pe proprietatea mea și trage fir de sarma ptr a face o noua delimitare după bunul plac.

MihailZC a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict granița teren dețin un teren care în acte figurează ... coryna87 coryna87 Conflict granița teren Dețin un teren care în acte figurează mai puțin decât în realitate. Aceeași situație este și la terenul învecinat. Ce este ... (vezi toată discuția)
Amplasare gard fara autorizatie si fara o masuratoare cadastrala raresh raresh Buna ziua, Am cumparat un teren provenit din dezmembrarea unei parcele mai mari (lotul initial a fost parcelat in trei parti). Vecinul, dupa ce a facut ... (vezi toată discuția)
Limita teren - probleme gogu_ologu gogu_ologu Doi vecini, proprietari cu acte "in regula" - fiecare au in stapanire conform actelor doua terenuri invecinate cu latura la strada de 12metri si adancimea de ... (vezi toată discuția)