avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ajutor pentru unificare puncte de lucru firma.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ajutor pentru unificare puncte de lucru firma.

Ajutor pentru unificare sedii firma.
Buna ziua,O firma are doua puncte de lucru la doua nr. de CF diferite, adrese postale diferite dar alaturate, nr. 5 si nr. 6. Se fac niste lucrari si cele doua cladiri devin una singura, se unifica CF si nr. postal devine nr. 5-6. Acolo va fi un singur punct de lucru si se va desfasura o singura activitate. Cum trebuie sa fac unificarea la ORC? Si care sunt declaratiile catre trebuie sa le completez, ca mi-am prins urechile de 2 zile pe google. Multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Felicia Epure , Consilier juridic 17:29, 9 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Poate va ajuta link-ul acesta [ link extern ] .

O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare in actul constitutiv Laura 86 Laura 86 Buna, Cum sa procedez in cazul in care o societate are deschis un punct de lucru iar adresa la care s-a deschis acesta s-a modificat. Nu e vorba de o ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit persoane cu handicap Andreea-Elena26 Andreea-Elena26 Buna ziua! In legea nr 448/2006, art 26 este specificat faptul ca: \\"Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiază de următoarele facilităţi ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui extras informativ de cf pentru determinarea destinatiei unui spatiu comercial Doldrums Doldrums Buna ziua. Doresc obtinerea unui [b]extras informativ de Carte Funciara[/b] pentru determinarea [b]destinatiei unui spatiu comercial [/b]aflat la parterul ... (vezi toată discuția)