avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare in actul constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare in actul constitutiv

Buna,
Cum sa procedez in cazul in care o societate are deschis un punct de lucru iar adresa la care s-a deschis acesta s-a modificat. Nu e vorba de o modificare in spatiu. Punctul de lucru e in aceeasi cladire, dar nr. cladirii s-a modificat iar astfel actul constitutiv este gresit.
Multumesc
Depuneti la ORC ( formular cerere depunere/mentionare acte) documentul din care rezulta modificarea adresei postale impreuna cu actul constitutiv actualizat care sa cuprinda noua adresa.
Pe langa actul constitutiv trebuie schimbat si certificatul de inregistrare eliberat de ORC, motiv pentru care sunt de opinie ca se merge pe cerere de inregistrare mentiune la care se va anexa si certificatul de inregistrare in original.
Denisas are dreptate. Se schimba certificatul de inregistrare si chiar certificatele constatatoare de autorizare. Actele se depun alaturi de cerere de inregistare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social firma in alt judet Maria Iorgus Maria Iorgus ce acte imi trebuie pt schimbare sediu in alt judet ,unde se depun? multumesc (vezi toată discuția)
Nedepunere act constitutiv actualizat Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu buna ziua. ce se intampla in cazul in care s-a operat o modificare la un SRL, in sensul ca s-a mutat locatia depozitului, dar odata cu depunerea actului ... (vezi toată discuția)