avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedintele Asociatiei de Proprietarisi executivul au ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedintele Asociatiei de Proprietarisi executivul au fost schimbati prin Adunare Generala ...

Presedintele si executivul au fost schimbati prin Adunare Generala a Proprietarilor. Cei vechi nu vor sa recunoasca noul Presedinte si comitetul executiv, nu vor sa predea documente, chei, stampila desi Judecatoria sect a decis legitimitatea noii Asociatii de Proprietari. Care este calea legala de urmat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:48, 24 Iulie 2021
ar fi mai multe solutii dar fiecare cu timpul lor de rezolvare
cea mai rapida ar fi sa vorbiti cu politistul de proximitate, iar acesta sa faca o vizita in locatie
aduceti aminte si de o plangere penala impotriva celor care nu vor sa predea actele

cea mai lenta e sa-i chemati in instanta....un avocat va poate spune exact procedura
cea mai lenta e sa-i chemati in instanta.

Initiatorul topicului a precizat
Judecatoria sect a decis legitimitatea noii Asociatii de Proprietari.

Initial notificati oficial vechea echipa manageriala ca urmare hotararii adunarii generale detine obligatia legala sa predea documentele asociatiei de proprietari-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii prin implicarea autoritatilor in drept
Daca aveti deja hotararea instantei de judecata,contactati executor judecatoresc care sa demareze procedura de materializare hotarare judecatoreasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare acte asociatie de proprietari sebopr sebopr Buna, stie cineva sa-mi spuna cum se poate obliga o cunducere a unei asociatii de proprietari, recent schimbata din functie in urma unei adunari generale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! care este cea mai simpla cale prin care reprezentantii ... Happyend Happyend Buna ziua! Care este cea mai simpla cale prin care reprezentantii asociatiei de proprietari pot fi obligati sa rezolve legal situatia datoriilor fostului ... (vezi toată discuția)
Fostul presedinte refuza predarea stampilei si a doc. asoc. de propr. aciu2u aciu2u De curand a avut loc Adunarea Generala a Asoc. de Propriet. la care au participat reprezentantii a 58% din totalul apartamentelor care au aderat la ... (vezi toată discuția)