avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Predare acte asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Predare acte asociatie de proprietari

Buna, stie cineva sa-mi spuna cum se poate obliga o cunducere a unei asociatii de proprietari, recent schimbata din functie in urma unei adunari generale extraordinare sa predea stampila, actele contabile si toate celelalte active plus chei sediu noii conduceri alese, in conditiile in care vechea conducere refuza/trage de timp sa predea actele!? Se poate implica Politia in aceasta chestiune daca invocam facpul ca vechea conducere obstructioneaza functionarea asociatiei?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:29, 3 Aprilie 2014
Prin ordonanta presedintiala (cale speciala, rapida, prin care se obtine o hotarare judecatoreasca pentru prevenirea unei pagube iminente si care nu s-ar putea repara).

Cititi mai multe aici:
www.avocatnet.ro/content/art...




Initial notificati detinatorul documentatiei cu obligatia predarii acesteia,sub sanctiunea suportarii costurilor in caz de apelare la mediator sau instanta de judecata
Daca in termenul notificat detinatorul refuza predarea documentelor,desfasurati procedura prealabila prin mediator
Ambele cai prezentate mai sus sunt corecte dar incercati totusi cu politistul de proximitate din zona dumneavoastra ori cu seful serviciului asociatii de proprietari din primarie. Si unul si altul pot incerca sa discute scurt la un telefon cu vechiul presedinte si sunt sanse mari ca omul sa inteleaga si sa predea imediat ceea ce are de predat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele asociatiei de proprietarisi executivul au fost schimbati prin adunare generala ... Liliana A Liliana A Presedintele si executivul au fost schimbati prin Adunare Generala a Proprietarilor. Cei vechi nu vor sa recunoasca noul Presedinte si comitetul executiv, nu ... (vezi toată discuția)
Refuz de inapoiere documente asociatie ContSters134265 ContSters134265 A fost numita prin decizia Comitetului executiv, o comisie de verificare a gestiunii fostul administrator, care a indeplinit si functiile de casier si ... (vezi toată discuția)
Predare documentatie administratie ialo ialo Buna ziua, In urma cu o luna am trimis notificare cu confirmate de primire catre administratorul blocului in vederea incetarii colaborarii( motivul: greseli ... (vezi toată discuția)