avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Soția este pensionata de invaliditate cu stagiu de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Soția este pensionata de invaliditate cu stagiu de cotizare ...

Soția este pensionata de invaliditate cu stagiu de cotizare de doar 3 ani și 3luni , indemnizația este de 238 lei plus diferența pana la 800 .
Dacă își va depune dosar de urmaș de refugiat va mai beneficia de ajutorul de pana la 800 lei? Este in gradul 2 fără drept de munca, poate sa beneficieze de pensia de urmaș de refugiat care se acorda începând din Ianuarie 2022 ? O va afecta in vreun fel ?
Va mulțumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Pensie invaliditate viomusicstudio viomusicstudio Am tot rascolit netul, chiar si acest forum si tot nu m-am lamurit. Deci pe scurt. Sufar de maladie Lobstein din nastere. Sunt incadrat definitiv in gradul ... (vezi toată discuția)
Important: pensia de invaliditate se va acorda indiferent de stagiul realizat, in toate cazurile in care beneficiarul a fost incadrat in grad de invaliditate laur1979 laur1979 in legatura cu articolul de mai jos sant in aceeasi situatie ce ar trebui sa fac si cui sa ma adresez pentru a rezolva si eu cu pensia de boala? Decizia ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmaș care e acum 800 se mărește la 1000? Și în ... Domino1981 Domino1981 Pensia de urmaș care e acum 800 se mărește la 1000? Și în ianuarie ea intra la cei cu ajutor până la 2200 Ron ? (vezi toată discuția)