avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună , Am o întrebare legată de succesiune după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună , Am o întrebare legată de succesiune după bunicul , ...

Bună ,
Am o întrebare legată de succesiune după bunicul , el fiind decedat .
Ce acte trebuie depuse ?
Menționez faptul că sunt 8 frați , 2 sunt decedați .
Fiecare din ei au copii , unii plecați în străinătate .
Buna ziua,
Actele de proprietate ale bunurilor care s-au aflat in patrimoniul bunicului la momentul decesului
Actele de stare civila prin care se face dovada filiatiei (legaturilor de rudenie) : certificate de nastere, casatorie, deces, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru deschidere succesiune cosmin201333 cosmin201333 Am aflat in urma cu 2 zile de moartea surorii bunicii mele, care a survenit in decembrie 2013. In conditiile in care parintii si bunicii mei sunt decedati si ... (vezi toată discuția)
Succesiune teren bloc3c bloc3c 1.Tata a decedat in 2005. 2. A avut act de proprietate pentru un teren de 5ha (impreuna cu un frate si el decedat dupa obtinerea acestui titlu de ... (vezi toată discuția)
Succesiune, nu am actele imobilului din masa succesorala danielstroe danielstroe Buna ziua, Am un var primar care a murit in 2009. Eu sunt singurul mostenitor al lui, a lasat in urma o casa+ teren intr-un sat.... Vreau sa dezbat ... (vezi toată discuția)