Mi-am dat demisia și în anul acesta nu am avut deloc concediu, vreau sa știu dacă calculez corect numărul de zile care trebuie sa mi se plătească în loc de concediu.
Am 21 zile co in contract, asta înseamnă că am acumulat pana în iulie inclusiv, 12,25 zile lucratoare de CO.
În mod normal, eu lucrez de luni pana vineri, sâmbătă so duminica fiind libere. Asta inseamna ca pentru cele 12.25 zile lucratoare de CO, ar trebui sa primesc ca plata și zilele nelucrătoare de sâmbătă și duminică, deci în total ar trebui sa fie in jur de 17 zile (lucratoare plus weekenduri).
Este corect ce am calculat eu? M-am bazat pe faptul ca dacă nu mi-as fi dat demisia și mi-as fi luat concediu normal, atunci mi s-ar fi plătit și zilele de weekend care nu intrau în cele 12.25 zile de CO acumulate.
Concediu de odihna
sevraj
Buna, va rog sa ma lamuriti si pe mine .... lucrez La o firma cu 3 angajati si un director ( magazin ) si programul nostru e cam amestecat in ideea ca lucram ... (vezi toată discuția)
Ajutor si lamurire
elaida
Buna ziua,lucrez la o firma privata si as avea o intrebare la care va rog sa-mi raspunde-ti. cum ar trebui sa fie pontate si platite zilele de weekend in care ... (vezi toată discuția)