avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Factura mare la curent pe scara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Factura mare la curent pe scara

Buna seara! Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje plus parter. Exista un hidrofor la subsol si un lift. Sunt 85 apartamente. La fiecare 2 luni platim doar curentul de pe scara 1700 ron sau chiar 1900 ron. Este normal acest consum? Mie mi se pare enorm!Pe fiecare etaj se afla 2 becuri pe senzori. La avizier se afiseaza doar cheltuielile pe fiecare apartament nu si facturile. Va rog sa imi spuneti daca e normal acest consum sau undeva exista o problema reala multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:34, 25 Iulie 2021
De ce vi se pare mare ? Reiese vreo 40 Kwh pe zi, e normal deoarece e vorba de niste motoare care consuma, nu sunt becuri. Care ar fi o valoare normala dupa dvs ? Nu comparati cu factura de la apartament, acolo aveti un consum de 3-5 kWh pe zi.
Ultima modificare: Duminică, 25 Iulie 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum mare curent casa scarii Mirela Gm Mirela Gm Buna seara! Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje plus parter. Exista un hidrofor la subsol si un lift. Sunt 85 apartamente. La fiecare 2 luni platim doar ... (vezi toată discuția)
Problema cu lumina de pe scara, va rog sugestii ellena ellena Locuiesc intr-un bloc cu scara neiluminata natural, si de aceea pe fiecare palier exista in permanenta un bec aprins, mai putin la ultimul etaj unde este ... (vezi toată discuția)
Consum mare de energie electrica ContSters189595 ContSters189595 am o intrebare mie mi se pare mult 230 kw consum energie electrica pe o scara timp de 2 luni. nu avem decat interfonul ,la fiecare apel din interfon ... (vezi toată discuția)