avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Circula un zvon că moștenitorii veteranilor de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Circula un zvon că moștenitorii veteranilor de război au dreptul ...

Circula un zvon că moștenitorii veteranilor de război au dreptul la o indemnizație,și aici mă refer la copii,nu contează vârstă,că a fost o lege ,"ascunsă" iar oamenii abia acum au aflat și că trebuie depus dosar.Ma lămurește și pe mine cineva? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Lege privind drepturile prizonierilor din primul razboi mondial nicoleta1 nicoleta1 Strabunicul meu a participat la primul razboi mondial in jurul anilor 1914. A fost prizonier de razboi in Rusia in muntii Caucaz timp de 7 ani. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
1.exista drepturi ptr mostenitori (copii) la veterani de razboi ... Ana mura Ana mura 1.Exista drepturi ptr mostenitori (copii) la veterani de razboi ?in ce lege ? Tata a fost veteran de război a luat pensie dar nu mai sin in viata ambii ... (vezi toată discuția)
Tatal meu a fost veteran de razboi, a fost ranit, a murit de ... balerina balerina Tatal meu a fost veteran de razboi, a fost ranit, a murit de o boala incurabila si as dori sa stiu daca noi copii lui (2) avem dreptul la o indemnizatie ... (vezi toată discuția)