avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 1.Exista drepturi ptr mostenitori (copii) la veterani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

1.Exista drepturi ptr mostenitori (copii) la veterani de razboi ...

1.Exista drepturi ptr mostenitori (copii) la veterani de razboi ?in ce lege ? Tata a fost veteran de război a luat pensie dar nu mai sin in viata ambii părinți
2. Ptr cumnatul meu ca mostenitor are dreptul la indemnizație( fiind copil de școală primară in anii 50 )atunci tatăl lui ( acum decedat) a fost chiabur a avut pămînt și moara si a fost trimis la munca forțată 1.5 ani si i s-a confiscat totul in anii 50
El are dreptul la indemnizație specială? Ce lege și unde trebuie să se adreseze?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt fiica de veteran de razboi. va rog sa imi spuneti ... cristeadraguta@yahoo.com cristeadraguta@yahoo.com Buna ziua! Sunt fiica de veteran de razboi. Va rog sa imi spuneti daca beneficiez de drepturi conf. legilor cu caracter special . Mentionez ca anul in care ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Buna seara as avea o intrebare privind mostenitorii veteranilor ... mihaipeste55 mihaipeste55 Buna seara as avea o intrebare privind mostenitorii veteranilor de razboi. Tatal meu a fost veteran de razboi si a fost si inchis 3 ani ... (vezi toată discuția)