am un minor in intretinere din 2002 hotarare definitiva si irevocabila ,am respectat si programul de vizitare
dar copilul a fost luat de tatal sau de la sc si nu vrea sa mai il aduca la mine spunand ca nu mai vrea copilul nu l-a luat in timpul zilelor de vizita si nici cu consimtamantul meu minorul are 12 ani nu stiu ce sa fac? am fost la politie de acolo am fost cu un echipaj la el acasa nu a raspuns la usa copilul a fost luat in data de 07012010 am depus si plangere
Insistati la politie....si mergeti la protectia copilului.Ei va pot ajuta in sensul ca tatal poate afecta dezvoltarea psihica a copilului supunandu-l la scene si mediu traumatizant......Dar sa nu excludeti si varianta sa convinga copilul sa stea la dansul si sa ceara tatal o reancredintare.Daca minorul are 12 ani..poate fi audiat in instanta.
Pana faceti plangere, mergeti urgent la scoala si vedeti daca copilul este acolo si luati-va copilul acasa, purtati cu acesta o discutie si vedeti ce s-a intamplat, dupa care faceti-i fostului sot o plangere penla pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti, pentru ca faptele sale pot influenta psihicul copilului in mod grav.Succes!
dac e influentat de tata si nu mai vrea sa vina la mine ce trebuie sa mai fac in continuare mentionez la divort minorul mi-a fost incredintat sentinta irevocabila si definitiva cativa ani tatal lui nu l-a mai cautat iar de caind are liber sa mearga la tatal lui cand vrea el in weekend nu mai are rezultate bune nici la sc