avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ipoteca mobiliara - promisiune bilaterala de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ipoteca mobiliara - promisiune bilaterala de vanzare-cumparare

Este posibil ca, o banca sa ofere promitentului-cumparator informatii legate de ipoteca mobiliara existenta pentru Promitentul-vanzator(dezvoltator imobiliar) daca, s-a incheiat deja o Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare a unui apartament intr-un imobil nou(in constructie) grevat de ipoteca in favoarea acestei banci?

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament alex_32 alex_32 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament nou, intr-un ansamblu de mai multe blocuri in constructie, de la dezvoltator cu cash(avans la antecontract si plata ... (vezi toată discuția)
Am urmatoarea situatie in promisiunea de vanzare cumparare imobil; ... AP63 AP63 Am urmatoarea situatie in promisiunea de vanzare cumparare imobil; \" eu promitent cumparatoarea,imi exprim in prealabil acordul pentru semnarea de catre ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare eduardvl eduardvl Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament si dezvoltatorul doreste sa incheiem o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare. Ideea este ca in aceasta ... (vezi toată discuția)