Buna seara.
Sunt divorțată și în urma cu doua luni jumătate am cunoscut un bărbat divorțat și el. Eu eram iesită dintr-o relație de 21 ani, el ieșit dintr-o relație de 1 an jumătate . Ne-am cunoscut, ne-am plăcut. Problemele au început în momentul în care fosta lui iubită a aflat de mine. M-a căutat pe facebook, mi-a trimis mesaj că dacă cunosc pe respectivul , a trimis un screen după profilul lui de facebook, a ținut să mă informeze că este un tip care agață femei pe facebook dar cu care ea este într-o relație. Discuția a degenerat și în cele din urmă am blocat-o. Dar după o zi mă trezesc cu un alt mesaj de la ea trimis de pe un alt cont. Si pe acesta l-am blocat.
Astăzi copiii mei au primit mesaje de la ea. I-a căutat pe facebook și le-a scris că am făcut o obsesie pentru soțul ei.
Menționez că această femeie nu a fost căsătorită niciodată cu acest bărbat, nu au locuit niciodată împreună.
Ce pot să fac să o determin să înceteze cu hărțuirea această?
Mai este de specificat faptul că așa procedează ea în general. A trimis mesaje la multe femei din lista lui de prieteni,
Ce este de facut? Cum să procedez să mă lase in pace?